13 mai 2009

Inimioare găsite


Preluare de pe site-ul Asociaţiei "Inima copiilor":

"Daca intalnesti o inimioara speciala, desenata pe trotuar, decupata intr-o poarta, zgariata pe-o banca, schitata pe un caiet sau pe unde stii tu, fa-i o fotografie si trimte-ne-o.Pune-o in blogul tau si da-ne de stire sau trimite-ne-o pe mail s-o includem in galeria noastra de “Inimioare gasite” - email inimioaregasite@inimacopiilor.ro
Vezi colectia “Inimioare gasite”
Vom “expune” pe site in fiecare zi cate o inimioara gasita pe care ti-o si imprumutam pentru site-ul sau blog-ul tau (in format 125×125).

Fiecare inimioara gasita face 2 Euro

PS: Speram sa ne trimiteti doar poze facute de voi :) - noi le vom publica pe toate, dar nu ne putem asuma raspunderea privind drepturile de proprietate asupra imaginilor." Mara: O menţiune, la farmacii, găsiţi inimioare roşii de cauciuc pentru campania Marie Curie. Cumpăraţi-le să ajutăm în continuare campania. Mulţumesc!

2 comentarii:

  1. daca nu imi si explici ce-i cu inimioarele astea, nu le cumpar nici sa ma platesti!

    iar la punctul be mic: sper ca ai de gand sa continui opera de culturalizare a gagica-tu-lui, da? scoate-l noaptea la muzee, ca la carciumi se scoate singur: www.noapteamuzeelor.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. CU CARE DINTRE INIMIOARE. ALEA DE LA FARMACIE. OK. TE DUCI LA SENSI BLU (FAC RECLAMA) SI LA CASA, LA ATANTI E UN BOL PLIN DE INIMIOARE, CUMPARA UNA, DAI 5 RON SI BANII AJUNG LA MARIE CURIE. INCEARCA, IAR INIMIOARA O POTI FOLOSI CA MINGIUNTA ANTI/STRES SAU CA UN CADOU CATRE O DOMNISOARA. ESTI MULTUMIT DE RASPUNS?

    RăspundețiȘtergere